- Laatste nieuws (13 november) -

Door de aangescherpte coronaregels kunnen we helaas onze bijeenkomst van 18 november a.s. niet door laten gaan. In overleg met de beide spreeksters bepalen we een nieuwe datum. Zodra die bekend is, krijgen alle aanmelders van ons bericht. Zij kunnen dan kiezen: hun aanmelding laten staan voor de nieuwe datum, of geld terug.

 

 

 

---------------------------------------------------------------

Maak kennis met het begrip positieve gezondheid. Laat je inspireren door de levensstijl in de Blue Zones, waar veel mensen tot op hoge leeftijd gezond en actief zijn. Wat kunnen wij hiervan leren? Deze vraag stelden diëtiste Jennifer Plein en huisarts Jon Brouwers zich ook. Zij ontwikkelden een aanpak om aan je gezondheid te werken en vertellen daarover bij de Vrouwenkamer.

 

ik meld me aan

 

Jon en Jennifer kondigen in dit filmpje zelf hun bijdrage aan.

Gezond oud worden

In de ideale wereld worden we allemaal oud zonder veel klachten en genieten we van onze oude dag. Een illusie? Niet echt, want er zijn een paar plekken op de wereld waar dat realiteit is. Dit zijn de Blue Zones. Wat kunnen we leren van de mensen op die plekken die gemiddeld gezond 90 of 100 jaar worden? Diëtiste Jennifer Plein en huisarts Jon Brouwers in Bakkeveen ontwikkelden een brede aanpak waarmee inwoners van Bakkeveen op allerlei manier kunnen werken aan hun gezondheid.

Ontdekkingsreis

Jennifer en Jon nemen ons mee in hun ontdekkingsreis en vertellen over hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook krijgen we uitleg over de voedingsmethode en de leefstijl die ze adviseren. Hoe zijn ze gekomen tot waar ze nu staan? Wat is een Blue Zone en hoe ver is Bakkeveen daarmee? Hoe passen ze het begrip ‘positieve gezondheid’ toe in hun praktijk?

Meer informatie

Programma > let op: coronatoegangsbewijs verplicht

  • 19.30 uur inloop
  • 20.00 uur start
  • 21.00 pauze
  • 21.20 vragen uit de zaal, nadere toelichting
  • 22.50 uur afronding

Kosten

De kosten voor de avond zijn € 9,50 inclusief een drankje.

Eten vooraf

Voorafgaand aan de bijeenkomst kun je gezamenlijk eten in hotel Heidehof. De kosten zijn € 17,50 voor een tweegangenmenu.
Dit betaal je ter plekke aan het hotel.
Inloop vanaf 17.30 uur, start om 18.00 uur.

Eet je mee? Geef dit dan aan bij 'Extra informatie/bestelnotities' tijdens het afrekenproces.

 

ik meld me aan

Tot slot

Je inschrijving is definitief na je aanmelding + betaling.
Als je je hebt opgegeven voor de avond, rekenen we op je komst. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, dan graag even een berichtje naar het secretariaat of een telefoontje naar 06‑145 765 24. Vanaf 2013 hebben we voor de duidelijkheid ook onze annuleringsvoorwaarden beschreven.

Graag tot ziens op donderdag 18 november!

Hartelijke groet,
Froukje, Coby, Anneke, Jos en Anne-Marie