Heb jij het al gehoord?

Op vrijdag 11/ 18 en 25 november van 10.00 tot 12.00 uur start de driedelige cursus "persoonlijke ontwikkeling" bij de Bibliotheek Mar en Fean in Heerenveen.

Prijzen

 • Leden van de bibliotheek € 15,00
 • Niet-leden € 22,50
 • Beschikbaarheid: nog maar 10 plaatsen beschikbaarAanmelden via de bibliotheek Mar en FeanIedereen maakt zich dagelijks druk om van alles en nog wat.
  We worden voortdurend overspoelt met de meest actuele informatie uit het binnen- en buitenland, die ons vervolgens bezighoudt. Zoals de stijgende energie- en brandstofprijzen, de oorlog in Oekraïne, het stikstofbeleid, Covid of persoonlijke veranderingen zoals ziekte of verlies.

  Welke gevolgen heeft dit allemaal voor mij? Welke consequenties zijn er en hoe ga ik daarmee om? Stel jij je deze vragen ook?

  Er zijn omstandigheden in ons leven, die we niet kunnen beïnvloeden en waarmee we hebben te dealen.

  Maar, hoe doe je dat?

  In het kader van het project Welzijn op Recept, bieden de bibliotheek een driedelige cursus aan, verzorgd door De Coachingkamer.

  Het doel van deze cursus is:

 • Overzicht te krijgen in jouw eigen manier van denken en doen  
 • Grip op de situatie
 • Zelf de regie in handen nemen

Na afloop van de cursus heb je nieuwe inzichten in je eigen doen en denken, weet je hoe je om kunt gaan met veranderingen die op je pad komen. Je zelfvertrouwen groeit waardoor je minder last van negatieve gevoelens hebt.

Ben je eraan toe om in je eigen ontwikkeling te investeren? Meld je dan nu aan via onderstaande link.

Aanmelden via de bibliotheek Mar en Fean

Ik verheug mij al om jou binnenkort in Heerenveen te ontmoeten.

Liefs, Svenja