DISC-cursus ‘Wie ben je als persoon?’
Zou jij jezelf beter willen leren kennen en ontdekken hoe dat jou kan helpen om sterker in het leven te staan? Maak kennis met DISC en ervaar wat jouw behoeftes, sterke kanten en valkuilen zijn. Want als je weet wie je bent, worden de keuzes die je maakt een stuk eenvoudiger.

DISC is een inspirerende en motiverende manier om te ontdekken wie je bent als persoon. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. De 4 letters staan voor 4 verschillende persoonlijkheidsstijlen; Daadkrachtig, Interactief, Stabiel en Consciëntieus (volgens het geweten). Wanneer je weet welke stijl bij jou het meest aanwezig is, snap je beter waarom jij misschien het liefst de leiding neemt en de ander juist niet. Waarom jij zo flexibel bent en de ander helemaal niet. Maar ook waarom sommige mensen houden van rust en stabiliteit en de ander juist van afwisseling en uitdaging.

Tijdens deze cursus krijg je informatie over 4 persoonlijkheidsstijlen en een globaal beeld van jouw eigen persoonlijkheidsstijl. We doen een aantal leuke opdrachtjes en gaan met elkaar in gesprek. Na afloop heb je meer zelfkennis, meer inzicht in je sterke en zwakke kanten en een persoonlijke analysekaart met praktische handvaten die je helpen bij je communicatie.

Noteer de datum alvast in je agenda en vergeet niet om je hier even op te geven. Wanneer je vooraf de officiële DISC analyse in wilt vullen kan dat ook, stuur dan even een berichtje naar johanna@it-oersicht.nl. Tot ziens!

Woensdag 17 november 9:30-12:00
Biskopswei 1, de Wilgen
€ 25,00 inclusief koffie, thee, water en iets lekkers van de èchte bakker