De bijeenkomst van 18 november 2022 stond in het teken van ontmoeten, ontdekken en nader kennismaken.

Als je kijkt naar de eerste foto hieronder, dan valt niet meteen op dat het een heel bijzondere foto is. Het lijkt gewoon een willekeurig moment tijdens de avond. Maar het leuke is dat de foto gemaakt werd toen onze bijeenkomst al láng officieel afgelopen was. Iedereen bleef echter gewoon doorgaan, was ze waren nog lang niet uitgepraat!
 
En dat was precies onze bedoeling van deze avond met als thema 'Dit ben ik .... wie ben jij': nader kennismaken en verrassende ontmoetingen met vrouwen die je nog niet kent!
 

Gastspreeksters waren Fokalien Cuperus, jurist en o.a. (voormalig) advocaat en bewindvoerder en makelaar en politica Zwany Van Brussel.

 

Te gast waren ook vier jonge vrouwen van het Girlbosses netwerk. Er werden mooie verbindingen gelegd, Fokalien en Zwany vertelden over hun loopbaan en netwerken (werkt alleen als je echt geïnteresseerd bent in de verhalen van de ander).

 
Anne-Marie Krap liet zien dat de nieuwe website óók een weerspiegeling is van het thema van de avond, waar je niet alleen de agenda vindt, maar ook heerlijk kunt grasduinen in de persoonlijke en zakelijke verhalen van de vrouwen in ons netwerk en lekker kunt bladeren in de foto's van al onze bijeenkomsten in de Schatkamer.
Kortom, een zeer geslaagde jaarafsluiting!

De spreeksters

Fokalien Cuperus Afgestudeerd in strafrecht en privaatrecht. Is 23 jaar advocaat geweest en was daarnaast ook curator, mentor en bewindvoerder.  Had een eigen advocatenkantoor van 2005 tot 2022 in Hoorn, Zwaag, Heerhugowaard en als laatste in Heerenveen. Is nu werkzaam als senior jurist bij Nationaal Coördinator Groningen.

 

Zwany van Brussel Beëdigd makelaar-taxateur en mede-eigenaar van makelaardij Van Brussel Wiebenga. Diverse bestuurlijke functies (gehad) o.a. bij de NVM en VastgoedCert. Voorzitter Expertcommissie Wonen NRVT. Tevens actief in het onderwijs als  vakdocent taxeren en eerder ook als examinator. Was gemeenteraadslid in Heerenveen en is voorzitter VVD regio Fryslân.