Op woensdag 9 maart 2022 kun je met de Vrouwenkamer, in samenwerking met het Posthuis Theater, met korting naar het theatercollege van Vréneli Stadelmaier.

Dit is een bijzonder aanbod, o.a. door de fikse korting van € 7,-. De kosten voor Vrouwenkamervrouwen zijn € 12,50 incl. een drankje én een nagesprek met Vréneli in de foyer. Aanmelden en betalen doe je via het Posthuis Theater.

 

ik meld me aan

 

Over Vréneli Stadelmaier

Bedrijfskundige, feministe en loopbaancoach Vréneli Stadelmaier schreef de bestseller ‘F*ck die Onzekerheid’. Voor haar werk ontving zij in 2015 de regeringsprijs voor vrouwenemancipatie, de Joke Smit-prijs. Onlangs verscheen haar tweede boek, ‘Yes She’s Smart’, dat jonge vrouwen voorbereidt op de eerste tien jaar na hun afstuderen.

Over de voorstelling

Welke vrouw heeft het niet? Last van onzekerheid terwijl je eigenlijk weet dat je het wel kunt. Maar juist als je het niet gebruiken, slaat het toe! Heel vervelend, want daardoor word je perfectionistisch en werk je veel te hard. Of ga je uitdagingen juist uit de weg.

Vréneli Stadelmaier weet er alles van. Maar deze bedrijfskundige, auteur, professioneel spreker, feministe en loopbaancoach weet ook hoe je daarvan af komt. In dit humoristische theatercollege combineert Stadelmaier de theorie met aansprekende praktijkvoorbeelden, ook uit haar eigen leven als manager, ondernemer en moeder. Met video en muziek neemt ze je mee op reis door haar leven en ga je naar huis met concrete tips over zelfvertrouwen voor de momenten die ertoe doen.

Praktische informatie

  • Locatie: Posthuis Theater | Fok 78 | 8441 BR Heerenveen
  • Kosten: € 12,50 p.p. inclusief drankje en nagesprek met Vréneli Stadelmaier in de foyer
  • Inloop: 19.45 uur
  • Aanvang programma: 20.15 uur

Aanmelden en betalen

Je kaartje koop én betaal je via het Posthuis Theater.

Toelichting aanmelden

  • Ga naar de pagina van de voorstelling op de website van het Posthuis Theater.
  • Voeg de voorstelling toe aan je winkelmand.
  • Bij het afrekenen vul je code ‘Vrouwenkamer2020’ in en betaal je.

Als je via de code ‘Vrouwenkamer2020’ bestelt, geef je het Posthuis Theater toestemming om jouw naam aan ons door te geven.

ik meld me aan

Ook in het Posthuis Theater heten we je graag persoonlijk welkom,
zoals je dat van ons gewend bent.

 

Graag tot ziens op woensdag 9 maart 2022!

Groet,
Froukje, Coby, Anneke, Jos en Anne-Marie