Hot topic
-Eeuwen dromen mensen ervan om naar de maan te gaan. Lang denk je dat het onmogelijk is, maar nu sturen we schilderijen naar de maan met het Lunar Codex-project. En deze in Italiaanse sferen geschilderde schilderijen zijn nu te zien bij Galerie Autrevue. Ze maken straks een reis in een tijdcapsule naar de maan. Hoe cool is dat, of liever gezegd hoe hot?
-De Italiaanse sfeer? De prachtige kunst, het heerlijke eten, het leven in Italië. Dat is nou net de reden waarom wij een expositie willen tonen met Italië in de hoofdrol. Wist je dat Italië en Nederland ook samenwerken op het gebied van space.
We all love Italian Art to the moon and back.

 

Meet & Greet 10 september met Simon Pasini e.a.
De beroemde Italiaanse kunstschilder Simon Pasini komt speciaal voor de expositie ‘Italian Dreams’ over naar Galerie Autrevue. Tijdens de opening op 10 september 14-17 uur kun je hem en de andere exposanten zelf ontmoeten. Je ziet Italiaanse schilderijen van Simon Pasini, Yvonne Melchers, Mischa Tranquilli, Randolph Algera, Gerd Renshof, Bas Nijenhuis, Gabriëlle Westra, Janey Robertson en Thomas Langeveld. Hun werken ademen de warme sfeer van Italië uit.

Lunar Codex
Voor Yvonne Melchers komt een droom uit. Het Lunar Codex-project van Samuel Peralta maakt het mogelijk. De gedachte erachter is een ‘message-in-a-bottle  voor de toekomst. The Lunar Codex bewaart kunst door deze in digitale vorm in een tijdcapsule te lanceren naar de maan. Diverse werken van haar zullen dit jaar naar de maan gaan en jij kunt ze nu bewonderen in Galerie Autrevue.

Opening
Op zaterdag 10 september 14.00 uur opent mevr. Paola Cordone, attaché culturele zaken bij de ambassade van Italië in Den Haag, de expositie ‘Italian Dreams’. Burgemeester Tjeerd van der Zwan zal iets vertellen over Autrevue en wethouder van cultuur Hedwich Rinkes van de gemeente Heerenveen komt ook.

Na afloop kun je deelnemen aan een speciaal Italiaans 4-gangen diner à € 42,50 p.p. Reserveren (o.v.v. dreamdiner) kan bij info@frizonepazzo.nl  o.v.v. dreamdiner. Adres: burgemeester Falkenaweg 56, 8442 LE Heerenveen.

Uitnodiging
Jij kunt mee dromen, we nodigen je uit voor de expositie ‘Italian Dreams’ (10 sept. t/m 30 okt.) Je kunt genieten van onze Italiaanse kunst en 10 september is er een wijnproeverij (De Wijnschuur) met bijpassende Italiaanse hapjes (Frizone Pazzo). De toegang is vrij, maar reserveer voor de opening wel even je plek via info@autrevue.nl.

Hartelijke groet en tot ziens!
Gabriëlle Westra & Randolph Algera (06 533 788 51)
Galerie Autrevue, Woudsterweg 4, 8448 HA Heerenveen.