Stiltewandelingen in de natuur rondom Heerenveen. Voor meer rust, ontspanning en helderheid.

 

 

 

In onze huidige wereld staan wij constant bloot aan allerlei prikkels. Onze zintuigen worden de hele dag door geprikkeld. Volle agenda’s, afspraken, gezin, werk, sociale contacten….. je herkent het vast wel. Druk druk druk en je hoofd zit vol en draait overuren. Verlang je dan ook soms naar stilte? Gewoon even lekker niets! Wanneer ik het erg druk heb, mijn hoofd overloopt en de gedachtestroom onophoudelijk blijft stromen verlang ik ook naar rust en stilte. Ik heb ontdekt dat wandelen in stilte voor mij dan heel waardevol is. Door het lopen in de natuur in stilte heb ik ervaren dat ik afstand kan nemen van de daagse drukte in mijn hoofd waardoor ik weer rust zowel in mijn hoofd als ook mijn lichaam voel.

Heb jij behoefte aan een moment voor jezelf? Heerlijk buiten in de natuur? Lekker te bewegen, in je eigen tempo in de natuur en luisteren naar wat jij nodig hebt? Of … zoek je antwoorden op iets wat je bezig houdt, waar je in vastloopt? Geef je dan op voor een stiltewandeling.

Ik begeleid jouw tijdens deze wandeling. Onderweg gaan wij op sommige plekken even stil staan en/of een oefening doen. We zijn in totaal ca. twee uren bezig. Na afloop staan we stil bij wat je hebt ervaren. Laat je verrassen en ervaar welke antwoorden de natuur jou kan geven.

Meer informatie en aanmelden via mijn website.