Galerie Autrevue organiseert het Wild Art Diner. Nu het eindelijk weer kan, willen we jullie volop laten genieten.

Waar:  restaurant De Oranjetuin Tjaarda, Kon. Julianaweg 98, Oranjewoud, waar gastheer Thom van der Heide jullie graag ontvangt.
Wanneer: 8 oktober 2022

Uitnodiging
Met genoegen nodigen Gabriëlle Westra & Randolph Algera jullie uit voor het Wild Art Diner op 8 oktober 2022.

 

Een volledig verzorgde avond vol kunst, cultuur, muziek, verhalen, een veiling (voor een goed doel) en een 5-gangen wilddiner incl. wijn- en waterarrangement. Sluit je aan bij de crème de la crème aan gasten.

Goed doel – de Friese natuur
Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: een weidevogelparel van het ANF Agrarisch Natuurfonds Friesland. We kunnen niet zonder de liefde voor de natuur.

Ontvangst in stijl
U wordt om 18.00 uur in stijl ontvangen met de klanken van jachthoorns, met amuses en bubbels
in de Oranjetuin van Parkhotel Tjaarda Oranjewoud, Kon. Julianalaan 98, Oranjewoud.

Topdiner
U geniet aansluitend van een exquise 5-gangen wildmenu incl. wijn- en waterarrangement.
Gastheer Thom van der Heide zorgt ervoor, dat het u culinair aan niets ontbreekt.

Verhalen, Muziek & Kunst
Tijdens dit diner krijgt u ook verhalen voorgeschoteld over bijzondere attributen, over jagers en prooien in de natuur. Ook de jachthoorns laten meer van zich horen. Kunstenaars Randolph Algera en Gabriëlle Westra tonen bijzondere schilderijen van natuurtaferelen. Ze vertellen met passie over het ontstaan van de speciaal voor dit Wild Art Diner gemaakte kunstwerken.

Veiling & Afterparty
Er zijn veel interessante kavels met kunst en attributen, die een relatie hebben met wild en de natuur. Een veilingmeester zorgt voor de juiste ambiance. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel: een Friese weidevogelparel van het ANF, het Agrarisch Natuurfonds Friesland. Na het diner zorgt een DJ voor de afterparty tot 0.00 uur.

Boeken kan hier of hier Voor € 175 p.p. heeft u een compleet verzorgde avond, die u niet wilt missen. Geniet samen met  familie en vrienden. Boek snel, want vol is vol. Tot gauw.

Hartelijke groeten van Gabriëlle Westra & Randolph Algera