Netwerk

Het netwerk van de Vrouwenkamer bestaat uit ca. 1.200 vrouwen uit Heerenveen en wijde omgeving. Tijdens onze bijeenkomsten ontmoet je daar een deel van, en via deze website kun je er nog meer leren kennen, zowel privé als zakelijk. Zo ontsluiten we onze gezamenlijke netwerk en alle kennis en ervaring daarbinnen steeds meer!

Je kunt op verschillende manieren deel uitmaken van het netwerk van de Vrouwenkamer.
Het is maar net wat het beste bij jou past:

  • de avonden bezoeken, en/of
  • voorafgaand aan een bijeenkomst samen eten, en/of
  • donateur zijn, en/of
  • ideeën aandragen, en/of
  • zelf een (deel van een) avond verzorgen en/of
  • met jouw persoonlijke verhaal bij de 'Verhalen' staan

Je ontvangt onze uitnodigingen en nieuwsberichten als je op de mailinglijst staat. Als je daar nog niet op staat, meld je er dan voor aan, dan mis je nooit meer iets.

Ben je ondernemer?

Dan heb je nog een extra mogelijkheid: een eigen presentatiepagina op onze website om je bedrijf op een professionele manier in tekst en beeld onder de aandacht te brengen van het Vrouwennetwerk én daarbuiten. Ook kun je je eigen activiteiten/acties/nieuwe workshop etc. plaatsen op de agenda op de homepage van de Vrouwenkamerwebsite.

De avonden bezoeken

Je bent van harte welkom op onze avonden. Als een thema je aanspreekt, meld je je aan via deze website en betaal je tegelijkertijd via iDeal. We kennen geen jaarlijkse contributie, want de Vrouwenkamer is een stichting en heeft dus geen leden. De bijdrage voor een bijeenkomst ligt globaal rond de € 7,50,- tot € 9,50 inclusief een drankje. Ontvang je onze uitnodigingen nog niet? Meld je dan aan voor onze mailinglijst.

Eten vooraf

Een laagdrempelige en gezellige extra mogelijkheid om bij praten en/of nieuwe mensen te leren kennen, is de gezamenlijke maaltijd voorafgaand aan een bijeenkomst in hotel Heidehof.

Donateur van de Vrouwenkamer

Voor een bedrag van minimaal € 10,- per jaar kun je de Vrouwenkamer op vrijwillige basis steunen. Je bijdrage maakt ons onafhankelijk van subsidies en geeft ons een basis voor de activiteiten.

 

ja, ik steun de Vrouwenkamer en word donateur

 

Ideeën aandragen

Heb je een onderwerp of thema waar je graag meer over wilt weten? Meld het ons, we zijn benieuwd naar je ideeën!

Een (deel van een) avond verzorgen

Beschik jij over een bepaalde expertise, door (vrijwilligers)werk of hobby of wat dan ook, die ook voor de Vrouwenkamervrouwen interessant is? Deel je graag je kennis, in de vorm van een presentatie of workshop? Laat het ons weten, dan maken we een afspraak en kijken we hoe we daar vorm aan kunnen geven. We horen graag van je!