Afiyet Olsun

Nurcan en Reyhan

Bedrijfsinformatie

Afiyet Olsun is een cateringbedrijf in Heerenveen, gespecialiseerd in catering en in kookworkshops op unieke locaties in Friesland en Groningen. Ook vindt u ons op fairs en evenementen waar we kleine, zelfgemaakte hapjes verkopen. Daarnaast organiseren wij ook af en toe een culinaire en culturele reis naar onze geboortestreek Cappadocië.

Traditionele Turkse keuken
Bij Afiyet Olsun staat de traditionele, Turkse keuken centraal. Jarenlange ervaring, creativiteit en goed kunnen luisteren onze klanten zijn de basisingrediënten. Wij hebben onze eigen specialiteiten, gerechten en menu’s, maar werken ook erg vaak met nieuwe Turkse recepten en op maat gemaakte menu’s.

Catering: heerlijke Turkse hapjes
Wij koken en bakken voor elke gelegenheid en ieder budget: lunch, diner, buffet, van Mediteraanse fingerfood, vegan tot traditionele Turkse maaltijden. Wij laten u graag te gast zijn op uw eigen feest! Wij gaan voor ambacht tot in ieder detail.

Workshops: leer de Turkse keuken kennen
Samen koken, eten, genieten en de Turkse cultuur beleven. Bij ons volgt u een kookworkshop die u niet snel zult vergeten. Houd onze Facebookpagina in de gaten én de agenda op de website van Vrouwenkamer.

Bezoek ons op evenementen
Wij staan regelmatig op beurzen, fairs of andere gelegenheden. Hier verkopen wij zelfgemaakte, Turkse hapjes die u ter plekke kunt eten of mee naar huis nemen.

Meer informatie over alle mogelijkheden vind u op onze website!