De Coachingkamer


Botter 10, 8446 CS Heerenveen, Nederland
06-38 02 91 95

Svenja Rokahr

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is Svenja Rokahr. Sinds 2018 is mijn praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en groei “De Coachingkamer” gevestigd in Heerenveen. Mijn ambitie en passie voor het coachen heb ik ontdekt in mijn werk als docent en coach in het onderwijs. Met enthousiasme en passie heb ik mij de afgelopen jaren verdiept in verschillende coaching technieken (bv NLP) en systemisch werk. Mijn vakkennis, ervaring in het coachen en mijn eigen levenspad vormen de basis voor mijn werk als “Veerkrachtcoach”.

Empathie, eerlijkheid, rust en betrouwbaarheid zijn voor mij kenmerkende kwaliteiten, die ik vaak terug hoor. Mijn visie “Veerkracht door Aandacht” is gebaseerd op mijn overtuiging dat iedereen de antwoorden op zijn/ haar vraagstuk of probleem in zich heeft. Maar afhankelijk van de gebeurtenissen of problemen waar jij op dit moment in je leven mee te maken hebt, kun je deze vaardigheid kwijt raken. Bijvoorbeeld:

• Ingrijpende gebeurtenissen zoals ziekte, burn-out, scheiding, ontslag, enz.
• Last van negatieve, belemmerende gedachten, patronen en emoties
• Vastlopen in persoonlijke of werk gerelateerde situatie
• Laag zelfbeeld/ weinig zelfvertrouwen

Dat is het moment om de hulp van een coach te vragen, want je hoeft dit niet alleen te doen!
Een coaching traject helpt je, je eigen veerkracht te ontdekken zodat je weer zelf grip op jouw leven hebt.

Wil je weten wat ik voor jou hierin kan betekenen, vraag dan vrijblijvend en gratis een kennismakingssessie aan. Dan kunnen we samen kijken wat jij nodig hebt.

Zie ook mijn verhaal op deze site.