Gelukwerkt

Annemieke Mintjes

Bedrijfsinformatie

Geluk werkt!
Ontdek de sleutel tot slimmer en leuker werken

Wie gelukkig is, presteert beter. Zo simpel is het. Toch maken weinig organisaties écht werk van geluk. Tegelijkertijd verandert de wereld in hoog tempo. Het bijhouden van die veranderingen is een uitdaging voor organisaties én de mensen die er werken. Wij helpen mensen in organisaties om te gaan met de snel veranderende wereld, door aandacht te besteden aan wendbaar werken en werkgeluk.

Het is onze ambitie dat werk in grote(re) mate bijdraagt aan het levensgeluk van medewerkers in organisaties in Noord-Nederland. Om dat te bereiken ondersteunen wij organisaties bij het ontwikkelen en vergroten van hun menselijk kapitaal in een snel veranderende omgeving. Dat doen we door op inspirerende en interactieve wijze teams in beweging te brengen en professionals te ondersteunen.

Inspireren vanuit ervaring
We kennen ze allemaal: de collega’s die exact weten wanneer hun pensioendatum in gaat, vaak pas over een paar jaar. “Ik moet nog 8 jaar, en jij?’ Of de mensen die al op hun dertigste tegen een burn-out aanlopen. We zijn zelf ook in heel wat valkuilen gelopen. Met vallen en opstaan hebben we geleerd dat wij zelf verantwoordelijk zijn voor onze keuzes, en voor ons eigen werkgeluk. We hebben ons werk nu zo georganiseerd dat we elke dag met heel veel plezier met teams aan de slag gaan om hen te helpen wendbaarder te worden, meer van waarde te zijn, en vooral gelukkiger te zijn met hun werk.

Branches

Bedrijfsfoto's