It Oersicht – Professional Organizer - DISC trainer - Oplossingsgerichte coach


Bij de Leijwei 163, 8412 SL Hoornsterzwaag, Nederland
06-46104961

Johanna Hoekstra

Bedrijfsinformatie

Verlang je naar meer rust en overzicht en heb je handvaten nodig om dit in jouw situatie voor elkaar te krijgen? Maak dan kennis met It Oersicht en ervaar hoe je stap voor stap weer grip krijgt op je spullen, administratie, werkplezier, planning en energieniveau.

Door praktische coaching of individuele begeleiding help ik jou om je doel te bereiken. Mijn aanpak is rustig, doortastend en oplossingsgericht. Om inzicht te krijgen hoe processen bij jou werken kun je er ook voor kiezen om een DISC persoonlijkheidsanalyse te doen. Van hieruit kun je onderbouwde keuzes maken voor de toekomst.

It Oersicht heeft een uitgebreid aanbod voor iedereen die behoefte heeft aan praktische handvaten voor meer rust en overzicht. Je kunt kiezen uit persoonlijke coaching, team coaching, trainingen en workshops.

It Oersicht biedt scherp geprijsde en van topkwaliteit CBD, CBG en CBN olie van NatureCure aan in de shop. De werking van de verschillende oliën kunnen je ondersteunen bij o.a. pijnklachten, ontstekingen, onrustige gedachtes, angstaanvallen, slaapproblemen, afbouw van benzodiazepinen en overgangsklachten. Bestel je voor 't eerst of ben je benieuwd welke olie voor jou het beste kan werken? Maak dan hier een afspraak voor een adviesconsult.

Agenda:
DISC cursus 'Wie ben je als persoon'
woensdag 17 november 9:30 -12:00
Biskopswei 1, de Wilgen
Kosten € 25,00 dit is inclusief koffie, thee, water en iets lekker van de èchte bakker
Opgave via johanna@it-oersicht.nl