Kerntalent Coaching & Systemisch werk

Albertien Zeinstra

Bedrijfsinformatie

Psychosociaal therapeut/systemisch opsteller en coach, gespecialiseerd in verlies, rouw, trauma, familie- en relatie verbindingen herstellen en bewustwordingsprocessen.

'Jij mag zijn zoals je bent, om te worden wie je bent, maar nog niet kunt zijn; en je mag het worden op jouw manier en in jouw tijd.'

Hallo, mijn naam is Albertien Zeinstra en ik ondersteun mensen in de reis om hun verlangen te kunnen leven en te worden wie ze zijn, zodat ze kunnen leven vanuit de kern met meer plezier. Ik geef psychosociale begeleiding en ben gespecialiseerd in verlies, rouw, trauma, familie- en relatie verbindingen herstellen en bewustwordingsprocessen.

Ben je op zoek naar een therapeut die professioneel en vakkundig is en goed weet te luisteren naar jouw verhaal? Iemand die de woorden kan horen die niet genoemd worden. Verbinding maakt met jouw eigen levensverhaal over verlies, liefde en rouw. Snel weet waar het over gaat en welke interventies nodig zijn. Die je persoonlijke bewustwording vergroot en nieuwe inzichten geeft om stappen te kunnen maken om te leven vanuit je kern? Dan moet je bij mij zijn.

Wanneer je geïnteresseerd bent en bij mij een traject of een aantal sessies wilt aangaan, dan kun je het volgende verwachten:
• Een persoonlijke benadering, waarbij het creëren van veiligheid en vertrouwen voorop staat.
• Een traject of een aantal sessies aangepast aan jouw persoonlijke situatie.
• Veel reflectie en patroon doorbrekend.