Notariskantoor Mirjam Bos

Notariskantoor Mirjam Bos

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Notariskantoor Mirjam Bos, de verbindende factor tussen pen en papier voor alle zaken van rouw tot trouw én van geboorte tot dood. Met specialiteiten in huis als familie- en erfrecht zijn wij een goede sparringpartner en denken we mee over alle mogelijke keuzes. Wij zijn geen een standaard dertien in dozijn notaris. Het ‘grijze-pakken-en-een-volvo-imago’ is niks voor ons. “Laat mij maar die notaris in spijkerbroek zijn. Een tikkeltje ondeugend, kleurrijk en een vleugje eigenzinnigheid", lacht Mirjam.

Als notaris ben je op de meeste bijzondere en emotionele momenten belangrijk. Je kunt bij Notariskantoor Mirjam Bos terecht voor familiezaken, zoals trouwen of geregistreerd partnerschap, samenlevingscontract of een levenstestament. Maar ook voor alles rondom je nalatenschap, denk aan een testament, erfenis of schenking. Vervolgens kun je bij ons ook terecht voor zaken voor onroerend goed en het bedrijfsleven. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met ons om te kijken waar wij je mee kunnen helpen.

Snel en digitaal je samenlevingscontract regelen? Of op zoek naar handige brochures? Kijk eens in onze webshop: www.notarismirjam.nl/webshop