Werkplaats voor Nieuw Perspectief

Liesbeth Weinans

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is Liesbeth Weinans.

Ik zet mijn kennis, kunde en ervaring in om samen met mensen die na ingrijpende levensgebeurtenissen even niet weten hoe ze goed verder kunnen, nieuw perspectief te vinden.

Als docent (mbo), ondernemer, trouwambtenaar (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand: babs) en (groot)moeder was en ben ik altijd gefascineerd door de wijze waarop mensen omgaan met ingrijpende levensgebeurtenissen. Ik heb gezien en ervaren hoe mensen nieuw perspectief vinden na tegenslagen of grote veranderingen en ook wat een steuntje in de rug kan betekenen voor mensen die even niet weten hoe ze goed verder kunnen.

Ik heb jaren in het onderwijs gewerkt als docent Beeldend Vormen en Omgangskunde en ik had samen met mijn partner een bedrijf. Ik werd Babs en heb mij vervolgens in de leergang Rituele Studies en Praktijken aan de Universiteit voor Humanistiek verdiept in de kracht van rituelen.

Al mijn kennis, kunde en ervaring komen nu samen in de Werkplaats voor Nieuw Perspectief. Als je bent vastgelopen, kan ik je helpen om te onderzoeken wat jou blokkeert. Samen kijken we wat hiervoor nodig is. Zo maken we ruimte voor nieuwe inzichten, een nieuw perspectief.

Ik werk onder o.a. met collagetechnieken, wandelsessies en passende rituelen. Ik kijk wat op dat moment voor jou nodig is. Meestal combineren we werkvormen.